Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، حجت اله صیدی ادامه داد: با افزایش سرمایه بانک، موانع خدمت‌رسانی به واحدهای تولیدی بزرگ کشور برداشته می‌شود. در عین حال که بانک صادرات ایران در اعتبارات کوچک مثل وام ازدواج، خوداشتغالی و سایر تسهیلات حمایتی به خصوص در بخش تسهیلات کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا و... حضور پررنگ و فعالی داشته و دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در طرح «همیان» به کمک واحدهای تولیدی رفته و تا سه ماه حقوق و مزایای کارکنانشان را به عنوان تسهیلات پرداخت کرده‌ایم. اما در بخش حمایت از بنگاه‌های بزرگ به دلیل الزامات بانک مرکزی در بخش کفایت سرمایه، با موانعی روبه‌رو بودیم که با افزایش سرمایه بانک، ورود نقدینگی جدید و بهبود کفایت سرمایه می‌توانیم جایگاه خود را در بین بانک‌های کشور و منطقه ارتقا دهیم.

صیدی با اشاره به حمایت وزارت امور اقتصادی و دارایی در تعیین تکلیف مسائل مربوط به موسسه «میزان» و گروه «پدیده شاندیز» گفت: اقدامات مناسب و هدایت صحیح مسئولان این وزارتخانه در مشهد و تهران، بسیاری از مشکلات بانک صادرات ایران در این حوزه را برطرف و از زیان‌ها و آسیب‌های آن برای بانک جلوگیری کرد و کمک قابل‌توجهی به بانک در ایفای نقش صحیح  بود. در خصوص موسسه ثامن نیز امیدواریم با تلاش‌های مسئولان، مطالبات بانک صادرات ایران به زودی تعیین تکلیف شود. سررسیددار کردن مطالبات بانک صادرات ایران از دولت نیز از اقدامات خوب وزارت امور اقتصادی و دارایی بود که در ماه‌های آینده به نتایج مناسبی در این زمینه دست خواهیم یافت.

وی همچنین اظهار داشت: طرح جامع بانکداری کشور در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است که امیدواریم با هماهنگی بانک مرکزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و با دریافت نظرات مدیران و کارشناسان ارشد نظام بانکی شاهد روشمندسازی و تصویب و اجرای موفق این طرح باشیم. نظام بانکی کشور با وجود تمام مشکلات و چالش‌ها، در حال حاضر به یک ثبات در فعالیت و آرامش رسیده است که لازم است با تدبیر دولت و مجلس در مسیر حفظ این آرامش و خدمت‌رسانی نظام بانکی کشور به واحدهای تولیدی و تحقق اهداف اقتصادی کشور تلاش شود.

مدیرعامل بانک صادرات ایران افزود: امروز می‌توانم ادعا کنم که با بهترین وضعیت در ٦٨ سال اخیر، به استقبال آغاز شصت و نهمین سال فعالیت بانک صادرات ایران می‌رویم. البته همواره موانع و مشکلات وجود دارد اما هنر همکارانم در این است که با تکیه بر توانمندی خود بر این مشکلات فائق می‌آیند.

وی با اشاره به وضعیت بانک صادرات ایران در ٣٠ ماه گذشته گفت: در بهمن ماه سال ١٣٩٦، شرایط خاصی بر بانک صادرات ایران حاکم بود که با تکیه بر توانمندی مدیران و کارکنان این بانک برنامه عملیاتی جدیدی را شروع کردیم. بر این باور بودیم که با وجود طوفان و حجم فشارها ممکن است به برخی شاخ و برگ این مجموعه آسیب برسد ولی با وجود بدنه تنومند و ریشه‌های استوار بانک، می‌توان به ثمره‌دادن این درخت امیدوار بود.

صیدی ادامه داد: با این باور یک برنامه بازآفرینی تدوین شد و تمامی همکاران شبکه در اقصی نقاط کشور دست به دست هم دادند و در سه مرحله، تجدید ساختار مالی در بانک اجرا شد. در مرحله اول از روند افزایشی زیان جلوگیری شد. در قدم دوم به نقطه سربه‌سری رسیدیم و در مرحله بعد سودآوری بانک را تثبیت کردیم و برای تضمین تداوم فعالیت بانک، وارد منطقه سودآوری شدیم. این تجدید ساختار مالی با حمایت‌ها و همراهی سهامداران صبور، مشتریان ارزشمند و همکاران تلاشگر حاصل شد که از تمام این عزیزان تشکر می‌کنم. حمایت‌های مسئولان وزارت امور اقتصادی و دارایی در طی این سال‌ها نیز بسیار سنجیده بود و کمک بزرگی برای عبور بانک صادرات ایران از این شرایط سخت بود.

صیدی با اشاره به شرایط خاص کشور در ماه‌های اخیر گفت: کشور یک پیچ تاریخی و گردنه سرنوشت‌ساز را با درایت مسئولان وزارت امور اقتصادی و دارایی و اعضای تیم اقتصادی دولت پشت سر گذاشت. کشور از لحاظ نظامی و امنیتی به  بازدارندگی خوبی رسیده و کسی جرأت تعدی به کشور را ندارد. اما در بخش اقتصادی، با وجود شدیدترین فشارها و تحریم‌های بی‌سابقه بین‌المللی و شیوع بیماری کرونا، نگرانی‌هایی وجود داشت که اگر هر کشوری با این شرایط روبه‌رو می‌شد، از پای درمی‌آمد ولی با تدبیر و تلاش مسئولان و اتکا به زیرساخت‌ها و توانمندی‌های بزرگ کشور، با موفقیت این گردنه را پشت سر گذاشتیم.

وی ادامه داد: این فضا به ما انگیزه می‌دهد که برنامه‌‌های عملیاتی بانک را با اتکا به فضل الهی و ظرفیت‌های بی‌بدیل بانک صادرات ایران، اجرایی کنیم.

حجت اله صیدی در ادامه با اشاره به عملکرد بانک در بخش‌های مختلف گفت: از لحاظ منابع، مصارف و سهم بازار، بانک صادرات ایران جزو یکی از سه بانک برتر کشور است و توانسته جایگاه خود را ارتقا دهد و در برخی از بخش‌ها نیز رتبه دوم را در بین نظام بانکی کسب کند. با تلاش همکارانم در بانک صادرات ایران اقدامات خوبی در جهت اصلاح ساختار منابع، بهینه‌سازی تسهیلات و ترکیب مصارف، مدیریت نقدینگی و کاهش مطالبات مشکوک‌الوصول که یکی از هزینه‌های مهم بانک بود، انجام شد. با وجود تمام محدودیت‌های بین‌المللی شاهد افزایش عملیات ارزی بودیم و سود عملیاتی مطمئنی خلق شد و امیدواریم در سال جدید این سود عملیاتی به پایداری رسیده و تداوم یابد.

صیدی با اشاره به اینکه امروز سهام بانک یکی از نقدشونده‌ترین و پربازده‌ترین سهام‌ها از زمان بازگشایی در بهمن‌ماه سال ١٣٩٦ است، گفت: این بانک با برخورداری از ٢٢٠٠ شعبه و باجه، بیش از ٢٥ میلیون مشتری حقیقی و حقوقی فعال و ٤٠ میلیون سپهر کارت، در حال خدمت‌رسانی به مردم ایران اسلامی در اقصی‌نقاط کشور است. مهم‌ترین افتخار بانک صادرات ایران، تحقق شعار «حق با مشتری است» و «خدمت به مردم» است و  تلاش بر این داریم که با ارائه انواع خدمات بانکداری الکترونیکی در خدمت مردم باشیم.

پربیننده ترین حمایت همتی از بازار سرمایه/ توسعه بورس خواسته بانک مرکزی است ۲۲۰میلیون درهم وارد نیما شد/ احتمال شکست نرخ ارز و بازگشت به کانال ۲۲هزار تومان آغاز سیاست‌گذاری نوین پولی در بانک مرکزی/ طراحی مسیری برای کنترل تورم صفر تـا صد دریافت وام مسکن همه چیز درباره کیف پول الکترونیک

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تسهیلات بانکی بانک صادرات بانکداری الکترونیک افزایش سرمایه بانک صادرات ایران حجت اله صیدی سامانه شمس طرح همیان قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت وزارت امور اقتصادی و دارایی بانک صادرات ایران بانک مرکزی نظام بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۶۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است

به گزارش قدس آنلاین، « محمد علی نیکبخت » در گردهمایی مدیران بازرسی ؛ ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان های ملی و استانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: استفاده از ظرفیت بازرسی و نظارت مردمی گامی مهم به سوی شفافیت و حرکت به سوی بهره وری است.

وزیر جهاد کشاورزی، تولید صادرات محور و عامل فراوانی در داخل کشور را بستر ساز راهبرد « کشاورزی اقتصادی » دانست و اظهارداشت: تحقق این راهبرد به حاکمیت کشاورزی برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار منجر می شود.

نیکبخت با یادآوری اینکه تامین امنیت غذایی پایدار مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی و بنابراین رسالت اصلی وزارت جهاد کشاورزی است گفت: حفظ و تداوم این راهبرد نیازمند هماهنگی و پایش دقیق همه ارکان مدیریت کلان این وزارتخانه است.

وزیر جهاد کشاورزی شرایط اقلیمی و چهار فصل را « موهبت بزرگ سرزمینی » ایران دانست و با تاکید بر اینکه در تولید محصولات اساسی هیچ محدودیتی نداریم تصریح کرد: این ویژگی عامل تعیین کننده در کاهش نوسان تولید و قیمت محصولات در سراسر سال است.

وی به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به « جهش تولید با مشارکت مردم » اشاره کرد و گفت: جهش تولید و تحول در کشاورزی و دست یافتن به اهداف کلان در این حوزه با مشارکت مردم و حضور بخش خصوصی محقق می شود.

نیکبخت افزود: ایران می تواند صادر کننده پایدار برخی محصولات کشاورزی باشد مشروط به اینکه به مردم و تشکل ها فرصت و نقش دهیم و موانع و محدودیت ها را رفع و اجرای سیاست ها تسهیل شود.

نقش آفرینی مردم در افزایش تولیدات کشاورزی

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه برای حفظ منابع پایدار و زیرساخت ها باید به آبخیزداری؛ آبخوان داری و طرح های کوچک زود بازده باید اولویت بدهیم اظهارداشت: اگرچه دانش و مهندسی اجرای طرح ها و زیرساخت ها در کشور بومی شده و توسط کارشناسان داخلی انجام می‌شود اما مشارکت مردم برای اجرا، نگهداری، افزایش بهره وری و جبران عقب ماندگی ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی یکی دیگر از اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی را « سرمایه‌گذاری در شیلات » دانست و خاطرنشان کرد : صید و صیادی و آبزی پروری بخصوص پرورش ماهی در قفس با توجه به سواحل طولانی و منابع آبی ویژه پرورش ماهی سردابی و گرمابی بدون نیاز به تغییر کاربری امکان پذیر است.

نیکبخت از تعداد زیاد متقاضیان به عنوان ویژگی و ظرفیت بخش تولیدات گلخانه ای یاد کرد و گفت: گره خوردن تولید با کارآفرینان کشاورز ؛ صنعت کشاورزی را در مسیر رشد و گسترش قرار می دهد.

برداشت کلزا در مناطق گرمسیری در دستور کار است

وزیر جهاد کشاورزی به « برداشت کلزا در مناطق گرمسیری برای نخستین بار » اشاره کرد و افزود: برای حمایت از تولید داخلی ؛ کارخانه ها و وارد کنندگان دانه های روغنی و روغن خام برای ثبت سفارش و واردات به خرید دانه های روغنی تولید داخل ملزم شده اند.

وی اضافه کرد: این شرایط برای واردات برنج و چای هم حاکم است و واردات در صورت خرید محصول کشاورز مجوز دریافت می کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • ارتقاء رونق تولید و بهره روری با حمایت از کارگران